Suvistel suusahüppevõistlusel Otepääl võtavad mõõtu parimad

Foto: Jaan Jüris

22.juunil 2013 toimuvad Tehvandi Spordikeskuse hüppetornis suvised suusahüppevõistlused – Jaani hüppevõistlused, kus mõõtu võtavad Eesti parimad kahevõistlejad ja suusahüppajad.

Suusahüppevõistlus toimub sellel aastal juba kolmandat korda. “Võistlema on lubanud tulla spordisõpradele tuntud tegijad – Kaarel Nurmsalu, Martin Nõmmel, Artti Aigro, Siim Tanel Sammelselg, Kristjan Ilves, Han-Hendrik Piho, Kail Piho, Karl August Tiirmaa,” rääkis Jaan Jüris. “Võistlused sõltuvad paljuski ilmast, kuid loodame, et kõik laabub,” sõnab võistluse korraldaja Jaan Jüris.

Suvised suusahüppevõistlused ei erine palju talvistest hüpetest, võistlejate varustus on sama, nagu talvelgi. Pealtvaatajatele on üritus tasuta. Võistlusi korraldab Otepää Spordiklubi koostöös Tehvandi Spordikeskusega, toetab Otepää vald.

Jaani hüppevõistluse ajakava:

22 juuni. 2013
16.00 esindajate koosolek
16.30 proovihüpe
17.00 esimene võistlusvoor

Sellele järgneb finaalvoor, kahe hüppe vahel paus 5 min.
Autasustamine 15 minutit peale võistluse lõppu.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap