Ekstreemsportlased teevad jälle Põlva rulapargis toormoosi?

Laupäeval, 8. juunil kell 12 algab Põlva rulapargis trikiratturite ja rulasõitjate ekstreemspordivõistlus “Toormoos”. Eelmisel aastal toimunud samanimeline võistlus pakkus närvikõdi nii pealtvaatajatele kui ka sportlastele endile.

Teist aastat järjest korraldab Lumelauaklubi Mässer kevadise ekstreemspordivõistluse “Toormoos”, kus kohalike rulasõitjate ja trikiratturite kõrval võistlevad nii Tallinna, Tartu, Pärnu kui ka Elva noored. “Nagu paljud teised talveunest ärkajad, otsivad ka ekstreemsportlased värskust, mille tulemusena on kevadise võistluse nimeks saanud “Toormoos”,” põhjendas Lumelauaklubi Mässer esindaja ja võistluse peakorraldaja Olari Torop nimevalikut.

Toropi sõnul on Põlva võistlus ühelt poolt eriline seetõttu, et on tasuta nii võistlejatele kui ka pealtvaatajatele. Teiselt poolt on sündmus pingevaba, mis annab hea võimaluse vingete trikkide tegemiseks. “Eelmise aasta võistlusel osalenud sportlased ootavad väga selle aasta “Toormoosi”, sest meil oli nende sõnul kodune õhkkond – grillisime, kuulasime muusikat ja tundsime noorusest mõnu ning kõige selle kõrval läks kohati meelest ära, et käib võistlus. Igatahes on raske eelmist aastat üle trumbata, aga anname parima,” kinnitas Torop. Ta lisas, et kuna võistlus toimub Põlva Päevade raames ja linnas on sel ajal palju inimesi, siis võistlus pealtvaatajateta ei jää.

Kuigi sündmus algab keskpäeval soojenduste ja eelvoorudega, on kogu tähelepanu suunatud rulasõitjate ja trikiratturite finaalidele, mis algavad vastavalt 15.00 ja 15.45. Parima triki võistlus toimub vahetult pärast finaale, päeva lõpetab võistlejate autasustamine. Korraldajate sõnul peavad alaealised trikiratturid võistlusele pääsemiseks kindlasti kiivri pähe panema, teiste jaoks on kiiver tungivalt soovituslik.

Magusad auhinnad panevad välja mitmed ettevõtjad ja kohalikud festivalid. Nimelt toetavad võistlust OnWheels, Surfhouse, TRT All Day, aga ka Mõisa Karneval ja Intsikurmu Music Festival.

Võistluse järelpidu “Karantiini öö” toimub klubis Aal, kus ravitakse kehalt ja hingelt terveks nii võistlejad kui ka pealtvaatajad. Uksed avatakse kell 23.30, patsiente hakkavad ravima MRN, Martin Ruus, Cooking Godzillas ning Corporal F ja paljud teised BIGwIG tegijad.

Lumelauaklubi Mässer on 1997. aastal loodud ekstreemspordiklubi, mille eesmärk on arendada ja populariseerida sportimisvõimalusi ning laiendada aktiivset liikmeskonda.

Rohkem infot võistluse kohta!

Rohkem infot järelpeo kohta!