Kunstiturg Pärnus Steineri aias

Steineri aias toimub igal laupäeval läbi suve kunstiturg (01.06-17.08.2013 kell 12.00-16.00).kunstiturg

Kunstiturg pakub pärnakatele ja linna külalistele võimaluse tutvuda ning ka osta originaalset eesti kunsti. Võimalik on tellida teoseid ka otse loojatelt.

Kunstiturule oodatakse kunstnikke maalide, fotode, graafika, skulptuuride, joonistuste, graffitiga; keraamikast, tekstiilist, puidust, nahast jm disaintoodete, prototüüpide, näidistööde, katsetuste, koolitööde, valmistööde või makettidega. Turul on võimalik planeerida töötubasid, vabaõhu fotostuudiot, krokii joonistamist, ühepäevaseid maalikursusi jpm. Samuti on kunstiturul on avatud vaba lava muusikutele, kirjanikele ning tegevus- ja lavakunstnikele oma loomingu tutvustamiseks.

Täpsem info ja müügikoha taotlus:

Kati Vaas
Kunstituru korraldaja
+372 56 460045
kati.vaas@gmail.com
www.facebook.com/kunstiturg

Share via
Copy link
Powered by Social Snap