Kutse noorte looduslaagrisse Lätimaale

Tartu Keskkonnahariduse Keskus ja Peipsi Koostöö Keskus koos sihtasutusega Gauja Rahvuspark kuulutavad välja konkursi, et leida osalejaid rahvusvahelisse noorte looduslaagrisse. Laager toimub 22.-27. juuli Lätis, Riia lähistel (majutus “Leiputrija” puhkekompleksis http://leiputrija.com/).

Laagrisse on oodatud osalema 10 Eesti noort vanuses 13-16. Lisaks eestlastele osaleb laagris sama palju noori Lätist ja Venemaalt. Laagri eesmärgiks on tutvuda Läti looduse mitmekesisusega ja arendada koostööd kolme riigi noorte vahel.

Laager on osalejatele tasuta, korraldatud on transport Tartust laagripaika ja tagasi, majutus, toitlustus kolm korda päevas ning tervisekindlustus. Eestist lähevad noortega kaasa kaks täiskasvanut saatjat.

Konkursil on oodatud osalema 13-16-aastased noored, kes õpivad Lääne-Viru-, Ida-Viru, Rapla-, Järva-, Jõgeva-, Viljandi-, Tartu-, Võru-, Valga-, Põlvamaa linna- ja maakoolides.

Täpsem info: Tiina Lilleleht, tel 53341013, tiina.lilleleht@teec.ee

Konkurss ja laager toimuvad Eesti-Läti-Vene koostööprojekti „People With Nature“ raames, mida kaasrahastavad Euroopa naabrus – ja partnerlusinstrumendi Eesti-Läti-Vene piiriülese koostöö programm 2007 – 2013 ja  Keskkonnainvesteeringute Keskus.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap