Täna algavad raievõistlused Kevadkarikas 2013

Täna keskpäeval algavad Tartus Maamessil raievõistlused Kevadkarikas 2013. Lisaks Eesti esindajatele osalevad esindused veel Soomest, Leedust ja Lätist.

“Võistlus on kõrgetasemeline ja seega võib ennustada pinevat mõõduvõtmist,” rääkis raievõistluste projektijuht Mart Kelk. Tartus võistlev Soome esindus võitis eelmisel aastal maailmameistrivõistlused, nende seas on ka raiemeister Vasa Kurki. Kohal on ka Eesti parimad eesotsas Andres Oleskiga, unustada ei tasu ka Martin Muttikut ja Sulev Toomingut.

Kogenud raiemeestele pakuvad konkurentsi noored, Luua Metsanduskoolist on võistlemas kümme juuniori. “Järelkasv on esinduslik ja on väga hea meel, et nii palju noori on taas võistlemas,” rääkis Mart Kelk. Raievõistlused Kevadkarikas 2013 kestavad kaks päeva, võitjad selguvad laupäeva pärastlõunal. Kavas on saeketivahetus, täpsussaagimine, kombineeritud järkamine, laasimine ja teised raievõistluste alad. Võimalus võita auhindu on ka pealtvaatajatel.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap