Meremäe kool pühendus teatrile

IMG_0222Viimaste nädalate koolielu on Meremäe Koolis osaliselt olnud seotud teatritegemisega. 2. aprillil toimus Võru lasteraamatukogus 8. tooliteatripäev. Paljude esinejate hulgast pälvis esikoha Meremäe kooli 9. klassi õpilane Liisi Saare katkendiga Jaan Lattiku jutust “Imä õe”.

9. aprillil vaadati Meremäe vallamaja saalis kooli näiteringi esituses H. Männi tükki “Roosa muinasjutt”, mille seadis lavale Hele Verrev. Laulutekstidele kirjutas muusikaõpetaja Peeter Pai. Laste mäng oli meeleolukas, kostüümid ja lavakujundus huvitavad. Mängisid Kärt Karro, Agnes Annemäe, Liisi Saare, Merli Urbanik, Merle Saare, Kristel Parmen, Nadežda Toomik ja Kaire Parmen. Etendust oli ka varem mängitud märtsikuus Võrumaa näitemängupäeval, kus saadi kiidukiri kostüümide ja parima kavalehe eest.

S. Palm