Otepää mälumängurid saavutasid vabariiklikul võistlusel teise koha

Meelis Lill, Kadri Steinbach, Kaido Mägi, Urmas Kuldmaa. Foto: Monika Otrokova
Meelis Lill, Kadri Steinbach, Kaido Mägi, Urmas Kuldmaa. Foto: Monika Otrokova

Otepää mälumängu võistkond saavutas 9.märtsil Paides peetud vabariiklikul linnade-valdade vahelisel mälumänguturniiril Maakilb auväärse teise koha. Otepää mälumänguvõistkonnas osales neli liiget – Otepää linnaraamatukogu juhataja Kaido Mägi, Otepää valla piirkonnapolitseinik Meelis Lill ja Otepää valla kodanikud Kadri Steinbach ja Urmas Kuldmaa.

“Oli väga tasavägine mäng, kümme küsimust enne lõppu oli punktisumma võistlejate vahel peaagu olematuks kahanenud,” rääkis Kaido Mägi. “Esikoha saanud võistkond – Indrek Salise juhitav Saua valla esindus võttis kindla võidu.” Linnade-valdade vahelises mälumängu finaalis Maakilb Paides osales 18 võistkonda üle kogu Eesti.

Otepää mälumänguvõistkonna kapteni Kaido Mägi kinnitusel ei kavatse Otepää mälumängurid aga loorberitele puhkama jääda – 23.märtsil toimub Otepää Talispordimuuseumis vabariiklik Aarne Steinbachi memoriaalmäng paaris-mälumäng. Mälumängu korraldavad Talispordimuuseum, Otepää raamatukogu ja Otepää mälumängijad.

 

Share via
Copy link
Powered by Social Snap