Alen Veziko alustab uue plaadi esitlust Põlvamaalt

Foto: Jassu HertsmannMuusik Alen Veziko alustab akustilise albumi “Ei ole öeldud tuulde ” esitluskontsertitega  6. märtsil  Põlvamaalt Mooste mõisast.

Põlvamaal asuvat Mooste mõisa nimetas Alen Veziko üheks meeldivamaks esinemiskohaks. “Mul oli seal kontsert koos Luisa Värgiga, kuhu publikut tuli silmapaistavalt palju,”ütles Veziko.

Akustiline album “Ei ole öeldud tuulde” on viisteist aastat kestnud muusikutee tulemus. Kontserdil kuuleb lugusid, mida Alen on laulnud ja kirjutanud selle aja jooksul. Plaadil ja kontserdil kõlab paremik seni esitatud lauludest – Valgusfoorid, Eilne Päev, Ei Ole Öeldud Tuulde, aga ka Vastu Müüri, Kaugelt Maalt, Kuldne Põld ning paljud teised. Alenit saadavad laval:

Eduards Glotovs – kontrabass ja akustiline bass, Priit Sootla – klahvpillid, Karl Juhan Laanesaar – trummid (v.a. Mooste ja Ammende kontsert). Tallinna ja Tartu kontsertidel lisanduvad Laur Joamets – akustiline kitarr  ja Kristjan Matson – perkussioon

Kumus toimub kontserti live  salvestus-11 märtsil algusega kell 19.

 Kontserdite toimumisajad:

6.märts kl 19 Mooste Mõis

8.märts kl 19 Taagepera Loss

9.märts kl 19 Vihula Mõis

11.märts kl 19 KUMU saal

12.märts kl 19 Tartu Athena Keskus

15.märts kl 19 Ammende Villa

Piletid  eelmüügist (hind 12 eurot) on müügil Piletilevi ja Piletimaailma müügipunktides üle Eesti, Moostes, Taageperas ja Vihulas ka kohapeal. Kontserdipäeval on pileti hind 14 eurot.