Otepää Gümnaasiumi õpilased korraldavad heategevuskontserdi

IMGP3445 [1600x1200]15.veebruaril kell 19.00 korraldavad kolm Otepää Gümnaasiumi tüdrukut Otepää Gümnaasiumis heategevusliku sõbrapäeva kontserdi „Märkame ja aitame üksteist“.

Kontserdi tulu läheb jagamisele Otepää valla abivajavate perede vahel. Idee teha kontsert sündis Maiken Vähil, Mari-Ly Kapil ja Lisett Segaril kooli uurimustööd tehes. „Kontserdiks on kõik valmis, vaja on veel printida kavalehed ja teha muud väiksemad ettevalmistused,“ rääkis Lisett Segar.

Eelnevalt viisid tüdrukud läbi Otepää Kultuurikeskuses korjanduse, mida rekaalmiti Facebooki ja vallalehe Otepää Teataja abil ning mille vastu tunti suurt huvi. Korjandusele toodi kõike – riideid, jalanõusid, mööblit, serviise ja mänguasju. Annetusi tehti isegi SmartPosti abil.

„Tahame tänada kõiki, kes tõid korjandusele asju, kes aitasid heategevusprojekti läbi viia ja toetasid meid hea sõnaga,“ ütles Lisett Segar. Kõik korjanduse käigus kogutud asjad jagatakse Otepää vallavalitsuse sotsiaalteenistuse kaasabil abivajajate vahel laiali.

Otepää vallavanem Merlin Müür tunnustas tüdrukuid tubli algatuse eest: „Teeb heameelt, et meie noortel on hästi arenenud sotsiaalne vastutus, et nad oskavad ning tahavad märgata abivajajaid.“

Vallavanem märkis, et Otepää Gümnaasiumis on läbi aegade olnud traditsiooniks tegeleda erinevate sotsiaal- ja heategevusprojektidega. „Eestisisene õpilasvahetuse programm VeniVidiVici, mitmesugused heategevusüritused lastekodulaste ja abivajavate perekondade heaks – see kõik on olnud Otepää Gümnaasiumi noorte algatus,“ sõnas Merlin Müür. „Loodan, et Otepää Gümnaasiumi noorte tegevus aitab muuta ühiskondlikku suhtumist ja juhib meie tähelepanu senisest enam nendele, kes vajavad abi.“

Kontserdil esinevad Otepää Gümnaasiumi endised ja praegused õpilased ning üllatusesinejana lauluvõistluse „Eesti otsib Superstaari“ laulja.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap