Rakvere uueks abilinnapeaks sai Rainer Miltop

Rainer Miltop

Rakvere linnavolikogu vabastas abilinnapea Sven Kesleri abilinnapea kohustustest ja nimetas uueks abilinnapeaks Rainer Miltopi Rakvere linnavolikogu otsustas täna, 19. detsembril vabastada Sven Kesleri Rakvere linnapea Toomas Vareki ettepanekul abilinnapea kohustustest ja ametist alates 20. detsembrist 2012. aastal. Ettepanekut toetasid 17 volikogu liiget 18-st kohalolnud volikogu liikmest.

Järgmise päevakorrapunktina nimetas linnavolikogu uueks Rakvere abilinnapeaks Rainer Miltopi (IRL). Miltopi nimetamist abilinnapeaks ja linnavalitsuse liikmeks toetas 16 volikogu liiget kohalonud 18 liikmest. Rainer Miltopi esitas volikogule abilinnapea kandidaadiks Rakvere linnapea Toomas Varek.

Rainer Miltop on olnud Rakvere linnavolikogu liige, ta on ettevõtte Multi Marger AS juhatuse liige.

Otsus jõustus vastuvõtmise momendist.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap