Täna algab “Puhka Eestis” sügiskampaania

Tänavuse „Puhka Eestis” sügiskampaania sõnumiks on „Eesti puhkust ei pea pikalt planeerima. Puhata võib igal nädalavahetusel!”

Sügiskampaaniaga soovib Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) eeskätt juhtida tähelepanu sügis- ja talvehooaja nädalavahetusereisidele, mida on lihtne ja kiire Eestis korraldada. “Puhka Eestis” kampaaniat kaasrahastab Euroopa Regionaalarengu Fond.

EASi turismiarenduskeskuse direktori Tarmo Mutso sõnul püüab EAS internetikeskkonda Puhkaeestis.ee kampaaniaperioodiks koguda võimalikult palju häid mõtteid, kuidas veeta kogu perega sisukalt nädalavahetusi või lühemaid puhkuseid sügis- ja talvehooajal.

“Eestis on meeletult, mida avastada ja ma loodan, et Puhkaeestis.ee annab inimestele väga palju uusi ja huvitavaid ideid, mida kogu perega ette võtta. On väga hea meel tõdeda, et Eesti siseturismi pakkumise pool on aasta-aastalt aina mitmekülgsem ja kvaliteetsem. Turismiettevõtjad on ka kriisiaastatele ning sellega seoses toimunud muutustele loovalt reageerinud. See näitab Eesti turismisektori tugevust,” ütles Mutso. 

Mutso sõnul on sügisese või talvise nädalalõpupuhkuse veetmisel Eestis mitmeid eeliseid. „Tegemist on enamikule inimestele tiheda tööajaga ja pikemaks ajaks töölt eemale saada on keeruline. Kampaanialehel Puhkaeestis.ee välja toodud kodumaised reisisihtkohad on kõik käe-jala juures. Iga Eesti elanik leiab hulgaliselt põnevat tegemist lähema 100 kuni 200 kilomeetri raadiuses,” väitis Mutso.

Näiteks avatakse nädalavahetusel Nõmmel taldrikugolfirada (disc golf) aktiivse puhkuse nautijale, lastega perede rõõmuks avati suvel Otepää lähistel Pikajärve mõisa kõrval Cantervilla mängumaa, loodus- ja matkahuvilisi ootab Vapramäe Loodusmaja Lõuna-Eestis.

Ka hind pole Mutso sõnul nii krõbe kui välismaareiside puhul. “Eriti kui minna kogu perega, hoiab olenevalt sihtkohast kokku sadu eurosid näiteks lennuki- ja rongipiletite pealt,” kinnitas Mutso.

Puhkaeestis.ee pakkumistega tutvuma ärgitab külastajaid auhinnamäng. Puhkusehuviline saab hääletada talle enim meeldiva puhkusepaketi poolt. 2012. aasta sügiskampaania jooksul loositakse hääletanute vahel välja kaks tasuta puhkusepaketti. Õnnelik võitja saab auhinnaks just selle puhkusepaketi, mille poolt ta ise hääletas.

Tänavune „Puhka Eestis” sügiskampaania algab 24. septembril ning kestab kaks nädalat.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap