Rakvere otsib imelist vanaema ja vanaisa

Väärtustamaks põlvkondade sidusust ja vanavanemate elutööd kutsub Rakvere Linnavalitsus üles esitama nominente imelise vanaema ja vanaisa konkursile. 

Rakvere linn alustas tublide Rakvere vanaisade ja vanaemade tunnustamist paar aastat tagasi. Aasta-aastat on huvi selle tänuväärse ettevõtmise vastu kasvanud. Möödunud aastal tunnustas Rakvere linn viit imelist vanaema ja vanaisa. Ka tänavu tahetakse esile tuua eriti silmapaistvaid vanavanemaid, kes lastelaste kasvatamise kõrvalt jaksavad olla aktiivse ellusuhtumise ja vitaalse eluhoiakuga. Erilist tänu väärivad sealjuures vanavanemad, kes on üles kasvatanud orvuks lapselapsed.

Kirjalikud ettepanekud koos esitatava ja esitaja kontaktandmetega (nimi, telefon, aadress) palutakse esitada 20. septembriks Rakvere Linnavalitsuse sotsiaalosakonna juhataja e-posti aadressile (lea.kivipold@rakvere.ee), või tavapostiga aadressil: Rakvere Linnavalitsus Tallinna 5, 44306 Lea Kivipõld.