Seiklusrikkale reisimängule saab registreeruda vaid selle nädala lõpuni

Selle nädala lõpuni, 2. septembrini, on huvilised oodatud end registreerima, et osaleda sügisesel reisimängul „Eile nägin ma Eestimaad“, mida korraldab Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) turismiarenduskeskus.

Mängu oodatakse paare, kes naudivad Eestimaal puhkamist nii looduses kui linnas ja on valmis oma reisikogemusi video- ja tekstiblogi vahendusel teistega jagama. Mängus osalemiseks tuleb leida endale reisikaaslane –tuttav, sõber, sugulane või elukaaslane ning täita elektrooniline osalusankeet http://www.surveymonkey.com/s/5SKDBDY hiljemalt 2. septembril. Ankeetide põhjal valib žürii välja kümme paari, kellel palutakse teha proovivideo ja vajadusel viiakse läbi ka vestlus. Loodavad proovivideod lähevad avalikule hääletamisele „Puhka Eestis“ Facebooki lehel, mängus saavad osaleda viis enim hääli kogunud paari.

Mängu käigus ootavad paare nii ekstreemsed ettevõtmised, sportlikud matkad vabas õhus kui ka kultuurist ja ajaloohõngust tulvil retked Eestimaa
väikekülades ning suuremates linnades. Võistlejad saavad muuhulgas nautida ööbimisi mõisates, turgutada tervist spaades ja tunda ehedat eestimaist sügishõngu turismitaludes.

Seikluslik sügisene rännak algab 21. septembril ja kestab võidukamatel kuni neli nädalat – igal järjestikusel nädalavahetusel reedest pühapäevani. Edukaks mängus osalemiseks on oluline turismikogemuste loominguline ja oskuslik edasiandmine videoblogi vahendusel. Igal nädalal tuleb osalejatel
häälte kogumiseks postitada kogetust ja nähtust „Puhka Eestis“ Facebooki lehele blogisissekanne nii video kui ka tekstina. Viiest mängus osalevast paarist langeb igal nädalal välja võistkond, kes on saanud Facebooki keskkonnas fännidelt kõige vähem hääli. „Eile nägin ma Eestimaad“ mängu ja eksklusiivse Sibulatee puhkusepaketi väärtuses enam kui 300 eurot võidab tiim, kes suudab neli nädalat mängus püsida ning kelle video kogub viimasel hääletusel kõige enam „Meeldib“-klikke.

Võistluspaaride poolt külastatavad paigad on mängu korraldajate poolt eelnevalt kindlaks määratud ja seiklejatel ei kaasne nende külastamisega seoses lisakulusid.

Mängureeglid ja osalusankeedi leiab aadressilt www.puhkaeestis.ee/et/videoblogi. Videoblogi „Eile nägin ma Eestimaad“ saab jälgida liitudes „Puhka Eestis“ Facebooki fännilehega http://www.facebook.com/puhkaeestis.