Noortefilmide konkurss „Filmid õue“ otsib osalejaid

Kõikidel noortel vanuses 7-26 on võimalus osaleda Tallinna Noorsootöö keskuse korraldataval noortefilmide konkursil „Filmid õue“. Filmide saatmise tähtaeg on 21. september 2012.

Konkursile oodatakse osalema filme teemal noorte vaba aeg ja hobid. Parimaid filme näidatakse septembrikuu jooksul erinevates noortekeskuste juures toimuvatel välikino üritustel. Esitamisele tulevad ka erineva sisuga maailmahariduslikud, Tallinna Ülikooli Balti Filmi– ja Meediakooli tudengite filmid ning noortefilmid.

Filmi pikkus peab jääma vahemikku 3-15 minutit, kuid oodatud on ka kõik need filmid, mis on juba valminud. Osaleda võib nii individuaalselt kui ka grupiga Filmid tuleb toimetada plaadil või mälupulgal Vabaduse väljakul asuvasse Tallinna noorte infokeskusesse või Järve noortekeskusesse (Alajaama 1) hiljemalt 21.septembril 2012 aastal. Samuti võib filme esitada interneti kaudu, saates selleks link e-mailile jarvenk@gmail.com.

Konkursile laekunud filmidest valitakse välja kolm parimat, kes saavad ka auhinna. Peauhinnaks on filmikoolitus Tallinna Ülikooli Balti Filmi- ja Meediakoolilt. Teise ja kolmanda koha auhinnad on välja pannu Just Film ning Kuulsaal.

Üritust toetavad Tallinna Ülikooli Balti Filmi-ja Meediakool, Just Film, Kuulsaal.

Lisainfo: Erko Sõrmus, Järve Noortekeskus/ Tallinna Noorsootöö Keskus, tel 650 6131/ 555 128 19, e-mail erko@taninfo.ee, www.taninfo.ee/jarve