Mehi oodatakse taas liikuma

Projekti Mehed Liikuma ja spordiklubi Trismile liikumisürituste sarja XI etapp toimub homme, 28. augustil algusega kell 18.00.

Kokku saadakse Puhja Seltsimaja parklas ning teemaks on maastikujalgrattasõit — sõidetakse maastikul Puhja kandis. Kohal on Trismile juhendajad, kelle käest saab vajadusel abi ja juhendamist. 

Mehed Liikuma ja Trismile korraldavad 2012. aastal Tartumaa eri kohtades kokku 12 tasuta liikumisüritust, mis on mõeldud kõigile meestele ja naistele, kes hoolivat oma tervisest ning soovivad heas seltskonnas aktiivselt vaba aega veeta.

Puhja üritus on kõigile huvilistele (nii mehed kui naised) TASUTA, kuid korraldajad paluvad oma osalemisest eelnevalt (kuni 27. augustini) teada anda e-posti aadressil mehedliikuma@mehedliikuma.ee või registreerida ennast vastaval Facebooki lehel.

Ühistreeningutest osavõtjatel on võimalik koguda kohapeal jagatavatele liikumislehtedele templeid, mis annavad võimaluse osaleda Mehed Liikuma ja Trismile auhindade loosimises 2012. aasta septembris. Auhindade loosimises osalemiseks tuleb osa võtta vähemalt viiest liikumisüritusest.

Projekti toetavad LEADER-programm, Tartu Maavalitsus ja MediTA Meestekliinik.