SEB Tartu Rulluisumaratoni võitu ihkab iga meeskond

parimad meeskonnad 2011. Foto: Ardo Säks

Juba vähem kui kuu aja pärast, 12. augustil toimub Baltikumi ja Põhjamaade suurim rulluisuüritus – SEB 6. Tartu Rulluisumaraton, mis toob aastast aastasse starti üha enam rulluisusõpru. Taas on rajal ka varasemad rulluisumaratoni võitjad, kellest igaüks ka sellel aastal võitu ihkab.

Meeskondadest on kindlasti stardis eelmise aasta esikolmik ning iga meeskond töötab justnimelt poodiumi kõrgeima koha nimel. Eelmise aasta klubide arvestuses esikoha saanud Rullibaasi meeskonna esindaja Danila Ruusu sõnul tullakse kindlasti eelmise aasta võitu kaitsma: „SEB Tartu Rulluisumaraton on alati olnud üks meeldivamaid võistlusi ja kui meeskond on stardis, on sihid ainult esimese koha suunas. Sellel aastal on meie meeskond komplekteeritud väga tugevate ja sihikindlate sportlastega, mis annab meile kõik võimalused võidelda esikoha eest.”

Kuid võidu saavutamine ei saa kahtlemata kerge olema, sest võitu soovivad ka eelmise aasta teine Albe Team/Bont ja kolmas Uus Maa/Rollerblade Team. Jaanus Laugus Uus Maa meeskonnast kinnitab konkurentsi: „Meie meeskonna esindaja on võitnud Tartu Rulluisumaratoni viimased aastad. Eks tuleme ikka võitu kaitsma – see maraton on kindlalt põhjamaade suurim rulluisu sündmus. Seda võita on au ja uhkus.“ Võidumõtted on ka Albe Team/Bont meeskonnal: „Jah, tuleme starti võidumõtetega!“ kinnitab meeskonna liige Kert Keskpaik. Kõik kolm meeskonda peavad üksteist endi tugevaimateks konkurentideks, seega saab võidusõit kahtlemata põnev olema.

Veel viimaseid päevi on võimalik registreerida SEB 6. Tartu Rulluisumaratonile. I registreerimisvoor lõppeb juba reedel, 20. juulil.