Battery Surfilaagris toimub aasta stiilipidu

Lauljatar Martha Acosta.

11-15 juulil toimub Roosta Puhkekülas 14. Korda Eesti purjelauahooaja traditsiooniline tippsündmus Battery Surfilaager. Esindatud on surfiklubid üle Eesti ning toimub arvukalt koolitusi nii algajatele kui ka juba kogenenud purjelaua- ja lohesurfaritele. Kavast võib leida tantsutreeningud, tervise-teemalisi loenguid, kinoõhtuid ja palju huvitavat ka lastele. Esimese festivalina on Surfilaager korraldatud
„roheliselt” – korraldatud on prügi sorteerimine ning kasutatakse päikesepatareidel töötavat valgustust.
Reedel, 13. juulil tasub unustada ebausk ja otsida välja lillelised shortsid, sest surfilaagris on aasta stiilipidu „Latin Overdose Day”. Peaesineja on Eesti – Kuuba – Venetsueela – Soome segabänd La Perfecta Combinacion koos Kolumbia verd lauljatari Martha Acostaga. Esinevad Late 5, Kirss’n’Garden Bert On Beats ja Marek Saddam klaveril.
Peaesinejana astub üles Kariibi mere muusika fusiooni viljelev La Perfecta Combinacion, kus on osa Kuuba, Puerto Rico, Venetsueela ja Kolumbia traditsioonilisel ja kaasaegsel tantsumuusikal nagu funky, salsa, boogaloo, cumbia hip hop, descarga-house ja reggaeton. Bändi kontserdid pakatavad kuumadest rütmidest ja ei jäta isegi Põhjamaa inimest ükskõikselt nurka istuma. Seekord on erikülaliseks Londonis resideeruv Kolumbia lauljatar Martha Acosta, kellel armastus muusika
vastu on lausa geenides.
Päeval esineva Late’s 5 moodustavad noored Otsa-koolis õppivad muusikud.Õhtul on laval Kirss’n’Garden ehk Eesti trummi- ja rütmi eliitfamiilia isa-poeg-tütar kelle iga ettaste on publikut kaasav enneolematu show.
Ladina õhtul pakub suurepärast vaatemängu frosugemetaga house seti näol Bert On Beats – laval on pesuehtsad trummarid ja tantsijad. Õhtu lõpetab päeva juht Marek Sadam klaveril.
Stiilipeol muutub Roosta troopikasaareks: toimuvad rütmitoad ning ladina-stiilis tantsutunnid tantsuakadeemia treenerite käe all.
Parimad riietujad saavad auhinnatud.
www.surfilaager.ee

Eesti Purjelaualiit