Polli talu kutsub joogalaagrisse

Foto: pollitalu.wordpress.com
Nädalane laager pakub varahommikust Sadhanat, erinevaid joogatunde, millest igal ühel on oma spetsiifiline mõju, samuti õhtuseid meditatsioone ja massaaži. Aktiivsest tegevusest vabal ajal on võimalik jalutada Lõuna-Läänemaa puutumatus looduses, sõita rattaga, võtta päikest, ujuda meres ning harjutada olemist olevikus.

Polli talu asub Puhtu-Laelatu ning Nehatu looduskaitsealade keskel. Kahel päeval korraldame väljasõite: saartele ning Matsalu rahvusparki, kus jalutame soos, sõidame paadiga roostikus ning õpime tundma tänu inimtegevuse ohjamisele säilinud unikaalset Eestimaa looduspärandit.

Ööbimine on endistes aitades, millest on saanud kahe, nelja ja viie voodiga külalistetoad. Ka oma telgi püstipanek on võimalik. Toidud on vegetaarsed – lisaks piimatooted ja muna. Igal pealelõunal pakume kosuvat ning puhastavat joogi teed. Teretulnud on kõik – ka algajad. Eelnev joogakogemus ei ole vajalik.

Marika Blossfeldt on International Kundalini Yoga Teachers Associationi liige ning juhendab eesti keeles, tõlkega ingliskeelde (kui vaja). Vaata ka: http://pollitalu.wordpress.com/2011/04/05/rahvusvaheline-kundalini-jooga.

Kursus algab 4. juulil lõunasöögiga kell 13 ning lõpeb 10. juulil hommikusöögiga kell 9. Registreerimine marika@pollitalu.org või helista 4775363