Lapsed said lustida Otepää perepäeval

Lastekaitsepäeval toimus Otepää keskväljakul pärastlõunane perepäev „Tule mängi minuga“.

Teha sai palju põnevat: hüpata batuutidel, süüa vahvleid ja pannkooke, lastele tehti näomaalinguid, toimusid joonistusvõistlus ja mitmesugused mängud. Vahvleid küpsetas Otepää naiskodukaitse. Otepää naisselts valmistas pannkooke. Võistlusmänge viis läbi Otepää noortevolikogu. Esines Otepää avatud noortekeskuse tantsutrupp Feeling Good.

Toimus ka Disney lasteriiete müük. Oma tehnikat ja tegevust tutvustasid jõustruktuurid. Väljas oli ka punase risti telk. Lapsed said lustida kahel suurel batuudil.

Perepäeva raames avati ka suvine turismihooaeg. Otepää turismiinfokeskus pakkus oma tegutsemise 20. aastapäeva puhul sünnipäevatorti.

Perepäeva korraldasid ja kaasa aitasid: Otepää kultuurikeskus, Otepää ANK, Otepää vald, SA Otepää Turism, Raivo Kalda, naiskodukaitse, kaitseliit, Otepää noortevolikogu, Otepää naisselts, Eesti punase risti Valgamaa selts, päästeamet, politsei.