Hea kodu päevad jagavad häid ideid kodu loomiseks

8. ja 9. juunil toimuvad Räpinas – Eesti aianduse kodus – Hea kodu päevad. 8. juuni konverentsil jagavad näpunäiteid taluhoonete taastamises, koduaedade rajamises ja energiasäästliku kodu kujundamises oma ala tippspetsialistid: Tiina Tallinn, Urmas Roht, Aare Vabamägi ja Andres Uus. Avaõhtul esinevad praegused ja kunagised räpinlased, vürtsi lisavad Aapo Ilves ja Jaan Pehk.

9. juuni messipäeval toimuvad õpi- ja nõustamistoad aianduses, käsitöös ning traditsioonilises ehituses. Esinevad tunnustatud lauluõpetaja Margot Suure lauluõpilased.

Lisaks toimuvad rattamatk, ekskursioonid ja koduomanike nõustamised, mess-laat, palkmajaehitamise kutsevõistlus, tegevused lastele ning palju muudki huvitavat. Hea kodu päevade kava: rapina.kovtp.ee/et/hea-kodu-paevad