Võrus toimub linnaorienteerumine

Pühapäeval, 6. mail toimub Võrus noorte meeskondlik linnaorienteerumine. Peaauhinnaks on 1500 eurot reisiraha vabalt valitud Läänemere linnade liidu linna külastamiseks juunis 2012.

Orienteerumismängu käigus tuleb lahendada erinevaid ülesandeid Läänemere linnade liidu turismiatraktsioonide ja Läänemere-äärsete kultuuride kohta. Info: http://www.ubc.net/

Start antakse Kesklinna pargis kell 12. Võistlejate soovituslik vanus on 12–21 aastat, võistkonna suurus kolm kuni viis liiget.

Registreerida saab 3. maini. Ürituse täpne info, reeglid ja registreerimisankeet on saadaval Võru noortekeskuses ning veebis:
http://keskus.vorumaanoor.ee/uudised/sport-lahe

Võru linnavalitsus korraldab ürituse koostöös Võru orienteerumisklubiga, linnaorienteerumise kaaskorraldajaks on Võru noortekeskus. Üritus toimub Läänemere linnade liidu korraldatava kampaania “Sport on lahe” (Sport is cool II) käigus toimuva projekti „Tourism on my doorstep“ raames. Kampaania üldiseks eesmärgiks on edendada alternatiivseid vaba aja veetmise
võimalusi, samuti tutvustada Läänemere linnade liitu kuuluvaid linnasid, sealseid turismiatraktsioone ning Läänemere-äärseid kultuure.