Konstellatsioon Urvastes

Urvaste seltsimajas toimub 28.aprillil kella 10-18 konstellatsioon.

Konstellatsioon on nüüdisaegne väga efektiivne meetod erinevate kriiside ületamiseks, mis aitab mõista probleemide seost suguvõsa juurtega. Ehk teisisõnu tülinoriv hüperaktiivne laps, kes ei mahu hästi kooli raamidesse, võib näidata oma käitumisega mingit dünaamikat, mis pärineb tema vanematelt või vanavanematelt või veelgi kaugemalt. Sellises olukorras aitab last kõige rohkem see, kui vanemad hakkavad enda probleemidega tööd tegema. Mõnes suguvõsas võib korduda raske haigus, mis võib olla
seotud kellegagi eelmistest põlvedest, keda on unustatud või ei taheta mäletada. Mõned inimesed hüppavad aina uutesse suhetesse ega suuda luua oma peret. Jne.

Jäälõhkujarolli võtavad enda kanda Tartu konstellatsiooni klubi liikmed Piret, Õnne ja Piret.

Konstellatsiooniseminari sisse mahuvad väikesed kohvi/tee- ja puhkepausid. Kohale tasub tulla mugavas riietuses ja võtta kaasa hea tuju ja avastamisrõõm.Seminari maksumus on 40 eurot. Eelregistreerimine 25. aprillini tel 5292 373 või e-posti aadressil klaar.anne@gmail.com.

urvasteseltsimaja.ee