Motokrossi tutvustav lastehommik toimub Sõmerpalus nüüd nädalavahetusel

Adrenalin Arena ja Motokrossipisiku koostöös toimuv ning populaarsust kogunud lastehommik alustab kevadist hooaega lastevanematele sobivamal nädalapäeval.

Pühapäeval, 15. aprillil on kõik väikesed tulevased krossiässad oodatud taas Sõmerpallu Adrenalin Arenale, et teha tutvust motokrossiga. Esimesele proovisõidule on oodatud lapsed, kel iseseisev jalgrattaga sõit selge, ning vanusepiiri oleme seekord sättinud alates 3. eluaastast kuni vanema koolieani välja. Vastavas mõõdus tsikli leiab valikust iga soovija. Koha peal on olemas ka varustus ning juhendaja, seega pole krossihakatisel vaja muud kui julget pealehakkamist.

Lastehommiku proovisõidud algavad kell 10 ning eelregistreerimine on vajalik. Viimast saab teha kas meili või telefoni vahendusel järgmistel kontaktidel: tel: 5296 556, e-post: hannes@pyyne.ee www.motokrossipisik.eu või tel: 5098 816, e-mail: reet.lulla@adrenalinarena.com www.adrenalinarena.com

Kes soovib lastehommikust osa võtta oma tsikliga, siis ka neile on rajatud spetsiaalne rada, kuhu pääsevad kuni 50 cm3 silindrimahuga mootorrattad ning quadid-ATV-d.

Lõbusat kihutamist!

Hannes Prikk, motospordi treener
motokrossipisik@pyyne.ee
Tel: 5296 556

Share via
Copy link
Powered by Social Snap