Tootearenduspäeval TeamUp! sünnivad taas innovaatilised tooted

Laupäeval, 31. märtsil toimub TTÜ Tudengimajas tootearenduspäev TeamUp!, kuhu kogunevad disanerid, insenerid ning turundajaid, et professionaalide abiga terve päev ideid toodeteks arendada.

Startup Garage ja Loov Eesti korraldatav tootearenduspäev TeamUp! toimub laupäeval juba kolmandat korda. Ürituse eesmärk on ühendada osapooled, kes koostöös on suutelised elujõulist toodet arendama ja turustama. Kohale oodatakse nii idee autoreid kui ka insenere, turundajaid ja disainereid, kes kohapeal meeskondades oma panuse anavad. “Tihtipeale jääb hea idee tooteks vormimata, sest puudub pädevus kas inseneeria, disaini või hoopis ettevõtluse valdkonnas. Meie huvi on viia õiged osapooled kokku, pakkuda kvaliteetset eksperttuge ning olla tunnistajaks uute innovatiivsete toodete sünnile,” rääkis Eva Leemet, Loov Eesti tegevjuht.

Päeva lõpuks valib zhürii välja võitjameeskonna, kelle puhul hinnatakse nii äriplaani reaalsust, tehnoloogilist eelist kui ka oskust meeskonnana töötada. “Hindame kõrgelt eelkõige selliseid ideid, millel suund on Eestist kaugemale jõuda. Startup Garage’i kogemus näitab, et Eestis on talente ning kui nad panna omavahel koostööd tegema, siis nende ühine võimekus kasvab eksponentsiaalselt,” selgitas Startup Garage’i projektijuht Kaspar Ploom.

Võitjameeskonnale tagatakse Tehnopoli ärimentorite eksperttugi edasisel tegevusel. Eriauhinnana on Loov Eesti välja pannud konkursivälise pääsu tootearenduskeskkonna PESA koolitusprogrammi.

TeamUp’i korraldavad Startup Garage, Loov Eesti, Tallinna Tehnikaülikool ja Eesti Kunstiakadeemia. Ürituse korraldamist toetas EAS Euroopa Sotsiaalfondi vahenditest.

TeamUp! tootearenduspäev toimub 31. märtsil algusega kell 10 TTÜ Tudengimajas. Kava ja registreerimisinfo!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap