Targa töö ühing kuulutab välja auhinnamängu

26.-30. märtsil toimub üleeuroopaline nutika arvuti- ja interneti kasutamise kampaania. Kampaania keskmes on seekord (noorte) e-oskused, mis aitavad tööturule siseneda ja tööl hakkama saada.

Sellega seoses kuulutab Targa töö ühing välja auhinnamängu “Mida tarka Sina viimasel ajal arvutis ja internetis teinud oled?”

Võta osa auhinnamängust ja jaga oma õppimise või õpetamise kogemust.
E-posti aadressile liisi@smartwork.ee  oodatakse lühikesi lugusid sellest, kuidas mõne veebilehe või arvutiprogrammi oskuslikum kasutamine on teinud sinu tööd või muid tegemisi lihtsamaks ja efektiivsemaks. Näiteks teksti automaatsete stiilide kasutamine, valemi kasutamine, ID-kaardiga sisselogimine või  mõne e-teenuse kasutamine jne. Kui on lisada illustreerivat materjali (ekraanipilte vms), annab see lisapunkte.

Auhinnad – tehnikapoe kinkekaardid väärtusega 100, 60 ja 30 eurot – lähevad huvitavamatele lugudele. Microsoft
LifeCamCinema veebikaamera (2 tk) ja Microsoft Arc Keyboard wireless klaviatuur (2 tk), Canon fotoaparaadid IXUS i-5  ja IXUS 300 HS lähevad loosimisele kõigi osalejate vahel.

Õpetlikumad lood avaldatakse kodulehel www.smartwork.ee

Oma e-oskusi saab testida Skillage leheküljel või Facebookis Skillage testi leheküljel. Test koosneb viiest osast: tööle kandideerimise oskused, oskus lahendada efektiivselt erinevaid kontoritöö ülesandeid, kommunikatsioon ja kommunikatsioonivahendite kasutamine, sotsiaalmeedia ning failihaldus.

Jälgige targa töö ühingu  tegemisi ka Facebooki leheküljel, klikkides “meeldib”.

Kadri Seeder targa töö ühingust