Animatsiooni töötuba Võru Linnagaleriis

Reedel, 23. märtsil kell 11 ja 13 toimub Võru Linnagaleriis ANIMATSIOONI TÖÖTUBA. See on mänguline workshop, kus saab katsetada erinevaid animatsioonitehnikaid. Erilisi eelteadmisi töötuba ei eeldad, vaja on pealehakkamist ja natuke viitsimist. Tulemust saab kohe pärast tööd vaadata ja soovi korral ka lihtsate võtetega helindada.

Töötoa viivad läbi Tartu Kõrgema Kunstikooli tudengid ja juhendajad. Töö toimub korraga 5-s grupis – valida saab plastiliini, riisianimatsiooni, lego ja inimese animeerimise tehnikate vahel. Ühes grupis on 1 – 4 inimest.

Sihtgrupiks on eelkõige põhikooli vanem osa ja keskkool. Näidisvideod, mida kahe tunniga on võimalik teha: plastiliin, riisist jm purust, legodest, inimeste animeerimine.

Osalustasu 2 EUR.
Vajalik eelregistreerimine hiljemalt 21. märtsiks 2012 aadressil jana.huul@vorukannel.ee või telefonil +372 782 8740.

Olete oodatud osalema!