Pärnu Fotopäev toob kuulsad fotograafid koolitama

Laupäeval, 18. veebruaril toimub Pärnus Kentuki Lõvi pubi majas  Pärnu Fotopäev, kus koolitajateks on  loodusfotograaf Remo Savisaar ja moefotograaf Viktor Koshkin.

Pärnu Fotopäeva esimesel poolel toimub Remo Savisaare tasuline fotokoolitus „Talvine loodus ja panoraamid“.  Koolitus sisaldab loengut, kuidas portreteerida loodust talvistes tingimustes ning kuidas pildistada panoraami, Pärnu vaadete ja panoraamide pildistamist, tehtud piltide analüüsi ja panoraamide tegemist.

Fotopäeva teine pool jätkub tasuta programmiga, milles Eesti Fotoklubi avab talveteemalise rändfotonäituse „Külmakirjad“, fototarvikute netipood 35mm.ee tutvustab oma tooteid, mida saab ka proovida. Moefotograaf Viktor Koshkin räägib strobismist ja viib läbi töötoa koos modelliga, huvilised saavad teha oma kaameraga stuudiofotosid. Lisaks saab tutvuda Kentuki Lõvi vanaaegsete fotokaamerate kollektsiooniga.

Pärnu Fotopäeva korraldaja Kultuuriühing Eesti Fotofestival MTÜ eesmärgiks on ühendada fotograafia abil erinevate huvidega isikuid ja aidata kaasa nende arengule.