Paides tuleb meeleolukas aastalõpupidu

Maagiat toob õhtusse Meelis Kubo mustkunstishow. Publiku ette astuvad Rosanna Lints, Lauri Lugu ja tantsuteater koomilise lavastusega “Nii valge süda”. Laval Stora Magnara. Tantsuks mängib Airi Allvee ja After All. Õhtut juhivad Karmo Nigula ning Jonathan Peterson. Pidu toimub 30. detsembril algusega kell 20 Paide Kultuurikeskuses.

Tänavune aastalõpupidu on välja kuulutatud maskipeona. Olgu see ühtaegu väljakutse, põnevus ja salapära. Tore oleks kui peoline ise endale meelepärane maski meisterdab või hangib. Kel aga selleks mahti pole saab maski laenutada peo hakul kultuurikeskusest.

Tänavuse aastalõpupeoga kaasneb traditsiooniliselt šampanja ja melu ja üllatuslikult mõned „krutskid“.

Gruppidele alates 6-st inimesest on kehtib piletiostul soodustud 10%. Samuti on piletiostjatel veel võimalik broneerida tantsusaali rõdule laud ja teha kohvikult Treegel lauale ka söögi-joogitellimus.

Kohtume Aastalõpu maskipeol 30. detsembril Paide kultuurikeskuses. Piletid müügil.