Rakveres tähistatakse isadepäeva isalahedalt

Isadepäeval, 13. novembril toimub Rakveres politsei- ja päästeameti lasketiiru ruumides perepäev „Rakveres isaga”, kuhu on oodatad kõik pered Rakverest ja ümbruskonnast.

Päev kannab motot „Isalahe perepäev” ning selle juht on Hannes Hermaküla. Esinevad laste laulukoorid, kohal on bänd, toimuvad võistlused, saab ehitada legodest ning koos meisterdada, lasta fotograafil oma perest pilti teha.

Oma varustust demonstreerivad politseinikud ja päästjad ning pannkooke on lubanud küpsetama tulla Kaitseliidu Viru maleva kodutütarde Kadrina rühm.

Toimub joonistusvõistlus „Isaga”. Lapsed võivad juba kodus valmis joonistada pildi, kus nad on koos isaga, ning võtta selle kaasa, sest kõigi joonistajate vahel loositakse välja auhind. Lisaks loositakse sel päeval auhindu ka isadele.

Perepäev on tasuta.