Põlva talupood viib huvilised hoidisemessile

Põlva talupood korraldab järgmisel laupäeval, 24. septembril väljumisega kell 9.30 talupoe eest (Jaama 52, Põlva) huvireisi Olustvere hoidiste messile, vahendab Põlvamaa infoportaal.

Talupoe perenaise Eve Veski sõnul kuulub esialgsete plaanide hulka ka teele jääva Viljandi Rohelisema Maja kohviku ja poe külastus. Kella 13ks jõutakse Olustverre, kus kõigil on vabad käed tutvuda nii messi, lossi kui ka hoidistega. 


Tagasiteel tehakse kõrvalepõige Suure-Jaanis asuvasse kohvikusse „Arturi juures”, Põlvas ollakse tagasi kella 19 paiku. Oma osavõtusoovist tuleks teada anda hiljemalt 22. septembriks kas telefonil 520 6576 või e-posti aadressil talupood@gmail.com.  Lisainfo: http://www.talutoit.blogspot.com/

Share via
Copy link
Powered by Social Snap