Vapramäe-Vellavere-Vitipalu matkapäev 17. septembril

Laupäeval, 17. septembril 2011 toimub VVV MATKAPÄEV

Programm

Kell 11 – maastikumäng + fotojaht Luke mõisas. Orienteerumise käigus toimub pildistamine ja ülesannete lahendamine. Kogunemine Luke mõisa parklas. Matka kestvus 2-4 tundi. Grupi suurus 20 inimest. Retkejuhid Kairit ja Karin Raud. Registeerimine telefonil +372 517 8912 (Karin).

Kell 15 – seiklusmäng Karijärvel. Seekord on seiklusmängus rohkem orienteerumist, punktide otsimist ja matkamist. Matka kestvus u 4 tundi. Rada võib olla kohati raskesti läbitav ja väikelastele sobimatu. Jalanõudeks on soovitavalt kummikud. Matka lõpus väike kehakinnitus. Kogunemine Vapramäe parklas. Gruppi mahub 20 inimest. Retkejuhid Katrin Raadom ja Lauri Toim. Palutakse kindlasti registreeruda e-kirja teel lauri@luua.edu.ee, lisainfo telefonil (+372 5698 9658, Katrin).

Lisainfo: www.vvvs.ee

Matkapäeva matkad on tasuta. Toetab SA Keskkonnainvesteeringute Keskus.