Voose rahvamajas toimub fotokoolitus

Voose rahvamaja.

30.juunil, 5. ja 12. juulil ning 5. augustil kell 18 toimub Voose rahvamajas koolitus fotograafiahuvilistele. Koolitaja on Toomas Tuul.

Õppepäevadel käsitletavad teemad: • Säriaja-, ava- ja manuaalprogrammi tundmaõppimine • Teravusalaga mängimine. Teravussügavus • Staatiliste ja liikuvate objektide pildistamine • Erinevate objektiivide ja fookuskauguste kasutamine • Võttenurk ja kompositsiooni põhitõed • Ruumiline foto • Valgetasakaal. Pildistamine keerulistes valgusoludes • Loomuliku valguse kasutamine, välklambi kasutamine • Pildistamine erinevatel kella- ja aastaaegadel • Sündmusfoto, portreefoto, loodusfoto ja spordifoto • Koduste ülesannete analüüs • Fotonäituse korraldamine.

Koolitusel osalejal peaks kaasas olema fotoaparaat, sest kogu õpitu pannakse kohe ka praktikasse!

Koolitust toetab Kohaliku Omaalgatuse programm. Osalustasu on 10 EURi. Lisainfot saab telefonil 523 4627.

Anna Nilisk,
Voose rahvamaja juhataja