Pokumaa pakub juunis üritusi kogu perele

Pokumaal toimuvad huvitavad üritused, millest saab kogu pere osa võtta.

4. juuni – fotograafia õppepäev. Kavas: kell 12 ja kell 14 õpetab loodust läbi fotoobjektiivi nägema kõigile tuntud loodusfotograaf Arne Ader. Kaasa oma fotoaparaat. Päev kogu perele. Ürituse hind sisaldub Pokukoja külastuspileti hinnas.

5. juuni – fotojaht Pokumaal. Kavas: kella 11-15 üritame tabada huvitavaid jäädvustusi Pokumaalt. Paremad fotod leiavad koha Pokumaa kodulehel ja külastajad saavad fotosid hinnata. Võitjale vääriline auhind. Päev kogu perele. Ürituse hind sisaldub Pokukoja külastuspileti hinnas.

11. juuni – võru keele päev. Kavas: kell 12 ja 14 räägitakse võru keele kujunemisest ja eripärast, saab ise proovida võru keelt rääkida ja kuulata võru keeles muistendeid ja muinasjutte. Päev kogu perele. Ürituse hind sisaldub Pokukoja külastuspileti hinnas.

12. juuni – punase maasika päev. Kavas: kell 12, 14 ja 16 otsime punaseid maasikaid, kuid räägime ka teistest taimedest. Päev kogu perele. Ürituse hind sisaldub Pokukoja külastuspileti hinnas.

18. juuni – saunavihtade ja metsloomadele lehisvihtade valmistamise päev. Kavas: kell 12, 14 ja 16 õpetame koos Puuko ja teiste asjatundjatega sauna- ja lehisvihtade valmistamist. Kõik saavad proovida ise vihtu valmistada. Päev kogu perele. Ürituse hind sisaldub Pokukoja külastuspileti hinnas.

19. juuni – ellujäämisõpetus ja matk. Kavas: kell 12 tutvustab asjatundja looduses toimetulemise põhimõtteid, millele järgneb praktiline õpetus metsas. Päev kogu perele. Ürituse hind sisaldub Pokukoja külastuspileti hinnas.

23. juuni – jaanituli Haukal. Kui teil on soov selle aasta jaanituli kusagil erilises kohas pidada, siis Pokumaa on selleks just õige koht! Jaanituli algab kell 17. Kella 17-20 tegeldakse lastega, tuli süüdatakse kell 19. Saab tantsida ja kohapeal keha kinnitada. Ürituse hind on perele (kuni 2 täiskasvanut ja 1…3 last) 5 €; täiskasvanu 2 € ja laps alates 4 aastast 1 €. Pokumaal on võimalus ka telkida.

30. juuni – suure matka meenutuspäev. Kavas: kell 12 algav matk ja sellele järgnev piknik hobuvankritel loodusesse Pokumaalt välja. Päev kogu perele. Ürituse hind sisaldub Pokukoja külastuspileti hinnas.

Juuli- ja augustikuu üritustega saate tutvust teha Pokumaa kodulehel www.pokumaa.ee.

Pokukoda on suvekuudel avatud järgmistel aegadel:

1. mai-30. juuni kella 11-18, E suletud

1. juuli-31. august kella 11-19, E suletud