Otepääl avati suvehooaeg

Eile, 15. mail avati Otepääl suvine turismihooaeg. Kohal olid Otepää ettevõtjad, kes tutvustasid oma tooteid-teenuseid ja suuremate suveürituste korraldajad.

Kokkutulnuid tervitas Otepää vallavolikogu esimees Aivar Nigol, kes soovis ettevõtjatele jaksu ja edu suvisel hooajal ning kutsus kõiki otepäälasi üles muutma oma kodupaik veelgi meeldivamaks, sõbralikumaks ning külalislahkemaks. Samuti rõhutas ta, et Otepää on ainulaadne paik Eestis, kus on kaks turismihooaega – talv ja suvi.

Oma ettevõtet tutvustasid GMP Clubhotel ja Pühajärve restoran, oma kümblustünne OÜ Lemmik Mees, kohvik l.u.m.i, Otepää sepp Mart Salumaa, Sangaste Rukkirestoran, Nuustaku Käsitööseebid, Arco Vara. Otepää Seikluspargi poolt oli võimalik Tehvandi vaatetorni tasuta külastada, tasuta oli avatud talispordimuuseum. Tehvandi Staadionikohvik ootas külastajaid enda juurde kuuma tee ja kohviga.

Suviseid suursündmusi tutvustasid TriStar 111 Estonia, Pühajärve jaanitule esindajad ning Pühajärve puhkpillipäevade korraldajad. Anti ülevaade tulevastest kultuurisündmustest Leigo talus ja Kiisatamme kultuuritalus.

Lapsed said kätt proovida tänavajoonistuse võistlusel. Esinesid noored tantsijad Otepää noortekeskuse tantsugrupist FeelingGood.

Suvehooajal on Otepää turismiinfokeskus avatud seitse päeva nädalas. Turismiinfokeskusest saab infot nii kohalik inimene kui ka Otepää piirkonna külaline.

“Meil on täielik ülevaade Otepää majutus- ning toitlustusvõimalustest,” rääkis SA Otepää turismiinfokeskuse juhataja Ene Reedi. “Samuti oskame soovitada huvitavaid tegevusi ja põnevaid kohti, kuhu minna ja mida oma külalistele näidata.”

Otepää turismiinfokeskusest on võimalik osta Piletilevi kaudu pileteid kõigile Eestis toimuvatele üritustele. Suvehooaja avaürituse korraldas SA Otepää Turism koostöös ettevõtjatega, Otepää avatud noortekeskusega ning Otepää kultuurikeskusega.

Fotod:
http://www.otepaa.ee/pildialbum/category/105-turismihooajaavamine2011

Monika Otrokova