Tulemas on neljas Läänemaa harrastus- ja külateatrite festival

2. aprillil algusega kell 11 toimub Läänemaa harrastus- ja külateatrite 4. festival Kõmsi rahvamajas. Vahvaid lavatükke tulevad mängima Matsalu Näitemängu Seltsing, Asuküla Seltsi näitetrupp, Haeska külaseltsi näitetrupp, Haapsalu Kojateater, Palivere näitetrupp “Kramp”.

Kohal viibib auväärt zhürii, kelle peameheks on Raimo Aas.

Auhinnad saavad parim meesosatäitja, parim naisosatäitja, parim lavastus, parim külateater, eriauhind (selgub kohapeal), parim noorosatäitja (üllataja), publikulemmik. Välja antakse ka Kodukant Läänemaa eriauhind.

Publikul on võimalus kohapeal taskukohaselt lõunatada, avatud on puhvet.

Ootame kõiki meelt lahutama ja osa saama humoorikast ja lõbusast näitemängupäevast!

Info telefonidel 477 2741 või 525 3236 (Lea Mäeorg).