Jõgevamaal sõlmiti spordivaldkonna koostööleping

Kalev Kurs ja Toivo Tõnson lepingut sõlmimas. Foto: Kalaire Rüdva
Jõgevamaa Spordiliit Kalju president Kalev Kurs ning Jõgevamaa Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Põltsamaa vallavanem Toivo Tõnson sõlmisid kahe organisatsiooni vahelise nelja-aastase koostöölepingu.

Spordiliit Kalju ja omavalitsuste liidu vaheline leping reguleerib koostöösuhteid Jõgevamaa spordielu korraldamisel perioodil 2011-2014. Lepingus on kirjas ka summa, 13 000 eurot, mille omavalitusliit eraldab spordiliit Kaljule. Edaspidine toetussumma otsustakse 2013. aasta omavalitsusliidu eelarve koostamise käigus.

„Koostöö meie vahel on kestnud juba aastaid. Arvestades varasemaid asjalikke, stabiilseid ja oma eesmärki täitnud sidemeid otsustasime varasema kolme aasta asemel sõlmida seekord lepingu neljaks aastaks,“ sõnas Jõgevamaa Omavalitsuste Liidu esimees Toivo Tõnson. „Tuleb ära märkida, et pikemaajaline leping tagab meie poolele ka pikema stabiilsuse. Vähetähtis ei ole see, et vaatamata raskele ajale ei ole Omavalitsuste Liit meile määratud rahasummat muutnud,“ tõdes Jõgevamaa Spordiliit Kalju president Kalev Kurs.

„Eesti Olümpiakomitee, Jõgevamaa omavalitsuste ja spordiliit Kalju koostöös on meie maakonnas tegutsemas ka spordimeisterlikkuse treeninggrupid, mida juhendavad Jõgeval saalihokitreener Marko Saksing ja kergejõustikutreener Piret Koll, Põltsamaal maadlustreener Arved Külanurm ja kergejõustikutreener Lea Vilms ja Adaveres kiirusutamistreener Väino Treimann,” märkis Jõgevamaa spordiliit Kalju tegevjuht Uno Valdmets.

Jaan Lukas