“Kolkja kelk 2011” kutsub veebruaris kelku tõukama

Foto: Aldo Luud. www.ohtuleht.ee

Vanausuliste külas Kolkjas, kus talvisel ajal põlvest põlve on sõidetud tõukekelkudega, toimub 6. veebruaril teine rahvusvaheline tõukekelgupäev “Kolkja Kelk 2011”.

Tõukekelgusõit ühisstardist algab 11:30. Piki Kolkja külatänavaid (1,2 km) sõidetakse üksteisega sõbralikult võidu. Starti tuleb Rändur Rääbis isiklikult. Rajal on avatud toitlustus ehk kommisöömispunkt. Kõik osavõtjad saavad medaljonid. Auhinnad sõidu võitjatele antakse laste ja täiskasvanute arvestuses eraldi välja. Eriauhinnad on pannud välja Peipsimaa ettevõtjad ja ürituse sponsorid.

Meeskondlik tõukekelgu teatevõistlus algab kell 13. Üksteisega võtavad mõõtu neljaliikmelised võistkonnad. Meeleoluka võistluse kogudistantsiks on 1 km (4 x 250 m). Kõik osavõtjad saavad medaljonid. Auhinnad võitjatele on pannud välja Peipsimaa ettevõtjad ja ürituse sponsorid.

Tõukekelgusõidu ja teatevõistluse start ja finiš on Peipsimaa külastuskeskuse (Suur tn 25, Kolkja küla, Peipsiääre vald, Tartumaa) juures.

Registreerimine on avatud kuni 31. jaanuarini. Osavõtumaks 5 EUR täiskasvanu ja 2 EUR lapse kohta tuleb tasuda MTÜ Piiri Peal arveldusarvele Marfin Pank Eesti 551115952 (selgituseks: ’Kolkja Kelk ja nimi või võistkonna nimi’). Osavõtumaksu sees on numbrimärk, medaljon, tee, pirukas ja supp.

Täpsem info:

Peipsimaa külastuskeskus, www.peipsimaa.ee, Kairi Villemson, tel 5662 9329, info@peipsimaa.ee

Share via
Copy link
Powered by Social Snap