Otepääst saab täna öösel talvepealinn


22. detsembril kell 01.38 algavat talve tervitatakse Otepääl tuusahüpetega Tehvandi suusahüppemäelt. Otepää saab talvepealinna tiitli 14. korda.

Talvepealinna pidustused algavad täna, 21. detsembri hommikul traditsioonilise jõuluturuga Otepää kultuurikeskuse pargis. Sellel aastal jätkub põnevust just pisiperele: lapsi sõidutavad kelgukoerad – Alaska malamuudid. Kell 11 toimub Otepää noortekeskuse jõuluetendus kõige pisematele. Kell 17 näeb Otepää kultuurikeskuses Otepää gümnaasiumi ja Otepää rahvateatri 
esituses etendust „Saabastega kass”.Talvepealinna ürituste avalöök toimub aga 22. detsembri varahommikul. Tulegalerii viib otse Tehvandi hüppemäele, kus kell 00.30 algavad talve vastuvõtule pühendatud öised suusahüppevõistlused.

Võistlusi kommenteerib Heiko Heitur. Publikut lõbustavad Maris Kajari spordiklubist Sparta, näitleja Veikko Täär ja Otepää linetantsutrupp. Kell 01.38 toob talvepealinna lipu suusahüppaja Jaan Jüris. Sügispealinn Narva annab valitsemissaua üle Otepääle.


Talve võtavad vastu Eesti Suusaliit, spordiklubi Sparta, Tehvandi spordikeskus, raadio Sky Plus, Arnika ja Otepää vallavalitsus.


Talvepealinna tiitlit kannab Otepää kuni kevadise pööripäevani, mil valitsemisõigustesse astub kevadpealinn Türi.

Talvepealinna ürituste täpsem kava on Otepää valla kodulehel www.otepaa.ee. 


Share via
Copy link
Powered by Social Snap