Paide täitub täna jõulumeluga

Fotomeenutus mullusest Paide Jõulukrooni folgifestivalist. Foto: Järva Teataja

Eestimaa südames Paides on täna kogu linna haaramas tõeline jõulumelu, kus kogupereüritusel „Paide jõulukroon 2010“ toimuvat laata ilmestavad kultuuriprogramm, näitused, konkursid, töötoad, võistlused, päkapikkude rongkäik, ühtelaulmine ja folkloorifestival „Järva jõulufolk“.

Paide Jõulukroonile on tulemas peale külastajate ja kauplejate üle 800 laulja-tantsija. Ühtelaulmisele ja folkloorifestivalile tulevad koorid, ansamblid, võimlemise- ja rahvatantsurühmad kogu Järva maakonnast, nad täidavad lumise ja karge Paide keskväljaku rõõmsa laulu ning tantsuga.

Meeleolu loovad päkapikutantsud ja päkapikkude ühtelaulmine koos superstaarisaate Getter Jaaniga ning keskväljakut külastavad ülemaalise X jõuluvanade konverentsil osalevad jõuluvanad. Linnas toimub mitmeid kontserte nii kirikus, raekojas kui ka kogukonnakeskuses. Tantsusamme saab aga seada kultuurikeskuse tantsutoas.

Ka jõulukinkide ja muude kaupade valik on lai, sest kauplejaid on keskväljakul toimuvale laadale tulemas nüüd juba 115. Töötoas Keskväljak 8 majas saab igaüks valmistada jõuluehteid ja valada õnnetina.

Tule veeda mõnus perepäev Paides linna südames täna kell 10-16 ja hoia end keskväljakul, spordihallis, vallitornis ja kogukonnakeskuses toimuvaga kursis portaali www.paidelaadad.ee kaudu. Päevakava pakub tegevust, meelelahutust lastele ja täiskasvanutele.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap