Viru malev võtab aasta rünnakuharjutused kokku lahinglaskmistega

Fotol kolme maleva ühisõppus.

Kaitseliidu Viru malev korraldab täna, 30. oktoobril kaitseväe keskpolügoonil lahinglaskmised, millega võetakse kokku väljaõppeaasta rünnakuharjutused.

Praktiline harjutus – rühm rünnakul koos lahinglaskmistega – on väljaõppeaastat läbiv rünnakuharjutuste kokkuvõte, kus osaleb lisaks Viru maleva lahingukompaniile ja võitlusgrupile ka Alutaguse maleva tankitõrje kahurirühm, kelle ülesanne on viia läbi oma üksuse praktilised laskeharjutused.

Viru maleva väljaõppeülema ütlusel on tegu maleva väljaõppeaastal läbiva rünnakuharjutuste teema kokkuvõttega, mis ei ole kontrollharjutus. “Põhiliselt on see laskeharjutus eelnevalt õpitu praktiline osa õppeprotsessis, tegemist ei ole kontrollharjutusega,” rääkis leitnant Erik Sild.

Põhilahinguliikidest olid Viru maleva eelmise aasta väljõppharjutused seotud erinevate kaitselahingu elementidega. Sel väljaõppeaastal keskendutakse pealetungilahingu tähtsaimale osale – rünnakule.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap