Luuletajad olid Kärdlas Kuu lummuses

Maagiline Kuuloomise festival tõi 10.10.10 poetess Ave Alavainu kutsel Kärdlasse igat masti luuletajaid alates Juku-Kalle Raidist ja Mercast Elo Viidingu, Vahur Afanasjevi ja Hannes Varblaseni, vahendab Hiiu Nädal.

Kuufaaside ja numbrimaagiaga põimitud luuletajate kokkusaamisi on Ave Alavainu juures peetud alates 2008. aastast, kuid sellist poeetide raskekahurväge pole Hiiu Nädala andmetel Hiiumaa pinnal enne korraga koos olnud.

Lahingut löödi sõna otseses mõttes. Värsse loeti šamaanitrummi (Merca) ja kitarri (Vahur Afanasjev) saatel, räppides ja isegi MC Battle’i laadis (Contra).

Ööpäeva jooksul käis lavalt läbi kaks tosinat värsiseppa ja luulet paisati kuulajate kõrvu mitmes keeles (eesti, setu, võru ja hiiu).

Share via
Copy link
Powered by Social Snap