Telliskivi loomelinnakus läheb täna käima
sügishooaja avamine

Täna kell 12 esinevad Tallinnas Telliskivi loomelinnakus Sügisballil aulas Lenna, Maryn E. Coote and The Groovy Kuutasaurus, Betoonking ja Villu Kraan. Minasiitäraeilähes astuvad üles Daria & Kapatu (Kaabel, R2), Kris (Haigla) ja Talv On.

Homme, 9. oktoobril Eesti Popsil saab kuulata Ans. Andurit, Argo Valsi ja Eesti Popsi DJsid Tero ja Murdu.

9. oktoobril jätkub sügis Telliskivi loomelinnakus sportliku laupäevaku ja kirbuturuga. Õuealadel lähevad kell 12-16 lahti turniirid legendaarses vibra- või neljaruudumängus, lehekuhja hüppamises ja petangis ning oomelinnaku A-korpuse kolmanda korruse galeriis saab adrenaliini tõsta lauatennises ja piljardis. Lisaks mõnusad laupäevased snäkid ja väike kesvamärjuke. Turniiride võitjatele auhinnad! Kirbuturg avab uksed tavapäraselt hommikul kell 10.