Kärdlas korraldatakse Hiiumaa ettevõtluspäev

23. septembril korraldatakse Kärdlas Hiiumaa ettevõtluspäev, mille raames toimuvad seminarid nii alustavatele kui ka juba tegutsevatele ettevõtjatele.

Alustavatele ettevõtjatele suunatud seminarile oodatakse ettevõtlusega juba alustanuid ja neid, kellel idee ettevõtlusega alustada on alles meeles mõlkumas. Teisel seminaril tutvustatakse välisturgudele mineku võimalusi ning osalema oodatakse juba eksportivad ettevõtjaid, ja ka neid, kes alles otsivad ekspordivõimalusi ning kaaluvad välisturule minekut.

Kolmas osa Hiiumaa ettevõtluspäevast on suunatud noortele – ettevõtjate ja noorte ühisfoorumil arutletakse, missugused on noorte töö ja karjäärivõimalused Hiiumaal ning uuritakse noorte ootusi. Samuti korraldab Hiiumaa Teavitus- ja Nõustamiskeskus HUPS 11. klassi õpilastele õppereisi Hiiumaa ettevõtetesse.

Hiiumaa ettevõtluspäeva korraldavad Sihtasutus Tuuru, Hiiumaa Teavitamis- ja Nõustamiskeskus HUPS ja EAS ning üritus on üks piirkondlike ettevõtluspäevade raames toimuvatest ettevõtmistest üle Eesti. Järgmised ettevõtluspäevad toimuvad oktoobris Lääne-Virumaal ning Kagu-Eestis. Piirkondlike ettevõtluspäevade toimumist toetab Euroopa Sotsiaalfond.

Ettevõtluspäeva programm on nähtav internetilehel www.eas.ee/ettevotluspaev. Sama lehe kaudu saab registreerida seminaridele.

Allikkas: Hiiumaa.ee