Mooste viinavabrikust saab fototurismi keskus

Mooste viinavabrik.
Foto: www.fototurism.ee

Sel sügisel avab taas uksed Mooste mõisa viinavabrik, kuid mitte viina tootmise eesmärgil. Renoveeritud hoonetekompleks saab koduks Eesti Fototurismi Keskusele, mis kuulutas välja fotokonkursi viinavabriku loo jäädvustamiseks.

Fototurismi Keskus kuulutas välja fotokonkursi “Mooste viinavabriku lugu piltides”, et koos kõigi inimestega taastada viinavabriku ajalugu läbi fotode. Konkursile oodatakse kõiki pilte, mis on üles võetud Mooste viinavabriku sees, peal, aknaorvas või lävepakul, samuti fotosid, mis on tehtud mõisaajal, nõukogude perioodil või uue vabariigi ajal. Koos pildiga palutakse saata ka jäädvustatud hetke lühikirjeldus.

Pilte oodatakse kuni 3. oktoobrini. Fotole tuleks lisada kindlasti oma nimi ja kontaktandmed. Piltide saatjate vahel loositakse välja auhindu. Originaalpildid tagastatakse soovi korral omanikele.

Pildid palutakse tuua Mooste vallasekretäri kätte või saata digitaalselt e-posti aadressile siim@viinavabrik.ee. Lisainfo aadressil www.fototurism.ee