Ebavere terviserajad on taas läbitavad

Ebavere tervisespordikeskuse meeskond tänab kõiki, kes aitasid kaasa radade korrastamisele. Väike-Maarja valla kultuuri- ja spordiosakonna juhataja Ilve Toberlutsu sõnul kogunes 20. augustil Ebavere tervisespordikeskusse ligi 40 radade korrastajat. Tuldi ka saagide ning ATVde ja kärudega, millega sai oksi radadelt ära vedada. Pärast tööd pakuti suppi ja oli võimalik saunas käia.

Ebavere rajad said nii 8. kui ka 15. augusti tormituultes tublisti kannatada. Torm oli radadele ohtrasti puid ja oksi pillutanud ning kohati olid need täiesti läbitamatud. Ühiste jõududega saadi nüüd rajad taas kasutuskorda.

One thought on “Ebavere terviserajad on taas läbitavad”

  1. Käisin 25-26.08. Väike-Maarja ümbruse ning vaatamisväärsustega tutvumas. Jah, taastamistööd käivad. Väike-Maarja kirikutornis käis töö isegi korraliku vihmasaju ajal ning Ebavere mäe rada on taas läbitav, V-Maarja infopunkt jagas lahkesti kaarte Äntu järvede matkaradade kohta. Aga miks ometi ei maininud keegi, et tormituul on rikkunud ning muutnud täiesti läbitamatuks matkarajad Äntu järvede piirkonnas. Näiteks pääs Sinijärvelt matkarada pidi Äntu Tehisjärve äärde on täiesti võimatu. Samuti üritasime minna Äntu Tehisjärveni Järaniku kruusakarjääri poolt (mitte eramaad pidi, vaid metsateed).Ka see ei õnnestunud.Tormist on möödas nädalaid, aga infopunkt ei maini poole sõnagagi läbimatuid radasid. Palun võtke teadmiseks ning pange üles ka vastavasisuline informatsioon.
    kõike head,
    Gaida

Kommenteerimine on suletud.