SÜDAMEAPTEEK AVAS RAVIMITE JA TERVISEKAUPADE KULLERTEENUSE

Südameapteek Tallinnas. Foto: Urmas Saard / Külauudised

Südameapteek avas alates septembrist koostöös Viking Security’ga Eestis ainulaadse ravimite ja tervisekaupade kiirkulleri teenuse, mis aitab Tallinna piires ühe ja Harjumaal kahe tunniga ravimeid ja tervisetooteid otse koju tellida. See on oodatud abi nii üksi elavatele inimestele kui ka peredele, kel ei ole võimalik apteeki rutata.

“Apteegiteenuste kättesaadavus on Eestis väga hea ning apteekrid on inimeste jaoks usaldusväärseks ravimialaseks nõuandjaks. Apteegitoodete veelgi kättesaadavamaks muutmiseks arendasime koos turvaettevõtte Viking Securityga välja kiirkullerteenuse, millega ravimid, sealhulgas ka retseptiravimid ja tervisetooted jõuavad soovi korral kliendini vaid tunni aja jooksul,” sõnas Südameapteegi turundus- ja kliendikogemusjuht Enel Kolk.

Ravimite ja apteegitoodete kiirkullerteenusega on Südameapteegi e-apteegis välgu noolekesega märgistatud tooteid võimalik tellida Tallinna piires vaid ühe ja Harjumaal kahe tunniga otse koju. Valikus on nii retsepti- kui ka käsimüügiravimid, kosmeetika ja tervisetooted, kokku ligi 4000 erinevat apteegi sortimendis olevat toodet. Kiirkullerid töötavad igapäevaselt hommikul kella 8st südaööni, sealhulgas nädalavahetustel ja riigipühadel. Kiirkulleri teenus maksab 5 eurot.

Kolk nentis, et teenuse arendamine ei olnud sugugi lihtne, kuna ravimite tarnimisele on väga ranged reeglid ning seetõttu oli ka ühe kuni kahe tunni tarnet pakkuva partneri leidmine ajamahukas ning mõlema osapoole pühendumist nõudev.

“Ravimite tarnimine nõuab erilise täpsusega kontrollitud lahendust – kogu protsess algusest lõpuni peab olema detailselt läbi mõeldud ning ravimeid saavad tarnida vaid spetsiaalse väljaõppega, auditeeritud autojuhid. Eraldi prioriteet on kiire tarne pakkumine ning tarnelubaduse pidamiseks on kullerid püsivalt valves,” selgitas Viking Security tegevjuht Tannar Tiitsar.

Lahenduse keerukus on üks põhjustest, miks kiirkullerteenuse pakkumisega alustatakse vaid Harjumaal, kuid tööd tehakse selle nimel, et järk-järgult jõuaks teenus ka teistesse Eesti piirkondadesse.

Allikas: Optimist Public

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Share via
Copy link
Powered by Social Snap