PÄRNUS SULGETAKSE OSA PIKAST TÄNAVAST LIIKLUSEKS

Uue ristmiku ehituseks minev ala Pikal tänaval. Foto: Urmas Saard / Külauudised

Pärnu uuele sillale viiva Pargi tänava pikenduse ehitustööde tõttu sulgetakse 2. maist eeldatavasti juuli lõpuni Pärnu kesklinnas asuva Pika tänava Vingi ja Aia tänava vaheline lõik, tavaliiklus suunatakse ümber Vanapargi ja Aia tänava, ühistransport Vanapargi, Rüütli ja Aia tänava kaudu.

Linna siseneval sõidusuunal on küll võimalus ka Riia maanteelt Laiale tänavale sõita, kuid seal on vahepeal ajutine teekate ja silla ehitustööde tõttu tuleb ette lühiajalisi tänava sulgemisi. Endiselt ei saa Laial tänaval Aia tänava ristmikust veidi edasi Riia maantee poole sõita. Linnavalitsus soovitab Laia tänava Aia ja Riia maantee vahelisel lõigul sõita ainult neil, kellel see on hädavajalik, Vanapargi ja Aia tänava kaudu sõita on mugavam.

Ühistranspordi ümbersuunamise tõttu rajatakse Rüütli tänavale Pärnu Hotelli juurde ajutine bussipeatus linnaliinidele 1A, 5, 20, 22, 29, mis seni väljusid Vabaduse pargi lõpp-peatusest.

Eeldatavasti augusti alguses avatakse Pikk tänav liikluseks ja Pargi tänava ehitus jätkub Pika ja Vanapargi tänava vahel. Vanapargi tänava ristmiku ehitustööde tõttu sulgetakse siis Vanapargi tänav ja liiklus jääb Pikale tänavale.

Ehitustööd on vajalikud selleks, et pärast uue kesklinna silla valmimist oleks võimalik sillalt kesklinna erinevates suundades ja ranna rajooni poole sõita.

KU päevatoimetaja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Share via
Copy link
Powered by Social Snap