„MINU NARVA” TARTUS

Narva kolledž. Foto: Urmas Saard / Külauudised

Kirjastus Petrone Print ootab kolmapäeval, 30. augustil kell 18 Tartu kaubamaja Apollos Katri Raigi raamatu „Minu Narva” esitlusele. Autoriga vestleb kirjastaja Epp Petrone.


Autori sõnul asub Narva praegu enamgi veel kahe maailma, ida ja lääne vahel, aga on ka Euroopa eelpost. „Just siin, Narvas, saab alguse Euroopa,” kinnitab Narva linnapea Katri Raik.

Kümne aastaga on Narva nii palju muutunud, et toona ilmunud raamat ei anna päris õiget pilti narvalastest ja neile üliarmsast linnast. „Kui teid huvitavad praegused narvalased, kust nad on tulnud ja mis nad elust arvavad, siis on see raamat teile. Kui te tahate teada, kuidas Ukraina sõda on linna muutnud, siis vahest leiate siit ka sellele vastuse. Kui tahate Narva külla tulla, teha eeltööd ja plaanida, teada, kuhu minna ja kus süüa-juua, siis leiate siit mõned nõuanded.“

Tartus 1967. aastal sündinud Katri Raik on ajaloolane ja poliitik, Narva linnapea ja pikaaegne Tartu ülikooli Narva kolledži direktor. Poliitikuna nimetab ta oma erakonnaks Narvat ning ajaloolasena on tema lemmikteema Narva minevik.

KU päevatoimetaja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga