TALVEPEALINNAS AETI JÕULUKUUSK PÜSTI

Otepää keskväljakule tõstetakse 14,5 meetri pikkune jõulupuu.
Foto: Monika Otrokova / Otepää vallavalitsus

Täna toodi talvepealinna Otepääle jõulukuusk Põlvamaalt, Kanepi alevikust Aire Hallapi koduõuest.

Jõulupuu Otepää keskväljakul on 14,5 meetrit pikk.

Jõulukaunistused süttivad lisaks Otepää linnale ka mujal vallas. Sangaste, Keeni, Sihva ja Puka alevikes ning Aedlinnas kaunistatakse jõulukuused. Tartu maantee ja Valga maantee ristmikule tuleb tavapäraselt suusatav lumememm ja valguspuu. Eelmistest aastatest tuttav LED-tuledega karuott tervitab ka sellel aastal kõiki vallakodanikke ja külalisi Otepää Keskväljakul jõulupuu all. Otepää kultuurimaja saab valgust juurde – kultuurimaja parki paigaldatakse valguskuusk.

Esimesel advendil, 27. novembril, süüdatakse advendiküünlad nii Otepää keskväljakul kui ka Sangaste ja Puka alevikes.

KU päevatoimetaja