UUS MUNAMÄE SKATEPARK PEAKS VALMIMA TALVEKUU LÕPUKS

Pärnu Munamäe rulapargi disainlahenduse autor on Mind Work Ramps.
Foto: Mind Work Ramps

Tänasel Pärnu linnavalitsuse istungil tunnistati Pärnu Munamäe skatepargi projekteerimis- ja ehitushanke võitjaks Skatepargid OÜ, kes vastavalt riigihanke tingimustele peaks uue skatepargi linnale üle andma hiljemalt 30. novembriks.

Ligi 1100 ruutmeetri suurust betoonist monoliitset skateparki oli valmis projekteerima ja ehitama kaks ettevõtet. Skatepargid OÜ pakkumus oli koos käibemaksuga 306 671,84 eurot. Pärast vaidlustusaja lõppemist saab linnavalitsus ettevõttega lepingu sõlmida.

Riigihanke üks tingimusi oli, et 1. juunist 15. augustini peab Pärnu kesklinnas asuvas Munapargis olema kaeverahu. Enne suve saab Skatepargid OÜ lisaks projekteerimisele pinnast kaevata ja maastikku kujundada, mille peale hiljem betoonvormid valada.

Eelmise Skatepargid OÜ pakkumuse lükkas linnavalitsus tagasi, sest pakkumuse maksumus oli eeldatavast maksumusest üle kahe korra suurem. “Eelmisel korral ajas lühike tähtaeg hinna kalliks,” ütles taristu- ja ehitusteenistuse projektijuht Meelis Kaljumäe varasemast odavamat pakkumust kommenteerides.

KU päevatoimetaja